SHPALLJE PËR NDARJEN E KONCESIONIT për modernizim dhe mirëmbajtje të sistemit për ndriçim publik, nëpërmjet finansimit, rikonstruimit, menaxhimit, mirëmbajtjes dhe zhvillimit në Komunën e Gostivarit.

Dokumentacioni i nevojshem dhe sqarimet i keni ne vijim : http://gostivari.gov.mk/wp-content/uploads/2022/08/Shpallje-per-PPP-0002-2022-Ndricimi-publik-05.08.2022.pdf  

Vijojnë investimet nëpër rrugët e Komunës së Gostivarit

Komuna e Gostivarit filloi me punimet për hapjen e rrugës së re "Rruga 3", e paraparë sipas PDU Blloku urban 6, me gjatësi 115 metra që lidh bulevardin "Vëllezërit Gjinovski" me rr. "18 Nëntori". Projekti përveç hapjes dhe ndërtimit…

Takim Taravari - Veliaj

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari në Tiranë kishte takim me kreun e Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj. Në takim krahas shkëmbimit të përvojave në fusha të ndryshme, po ashtu u bisedua edhe për mundësinë e krijimit…

Binjakëzohet Komuna e Gostivarit me Komunën Kütahya

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari priti kryetarin e Komunës Kütahya të Republikës së Turqisë, Alim Işık. Qëllimi i takimit ishte binjakëzimi i komunave si dhe bashkëpunimi me këtë komunë me industri të zhvilluar…

SHPALLJE PËR NDARJEN E KONCESIONIT PËR PUNË PUBLIKE OSE KONCESION PËR SHËRBIME PUBLIKE

,
SHPALLJE PËR NDARJEN E KONCESIONIT PËR PUNË PUBLIKE OSE KONCESION PËR SHËRBIME PUBLIKE DOKUMENTACIONI: DOKUMENTACIONI http://gostivari.gov.mk/wp-content/uploads/2022/07/Shpallje-për-PPP-kuzhinë-për-ushqim-të-shëndetshëm-dhe-qendër-trajnimi.pdf

Vijojnë investimet në shkollat e Gostivarit

Me investim nga Fondacioni për Zhvillim dhe Humanizëm, me faktorë tjerë humanitarë dhe në bashkëpunim me Komunën e Gostivarit, në shkollën fillore "Çajla" bëhen investimet e nevojshme për rinovim të ambienteve. Investimi përfshin…

Komuna e Gostivarit lehtëson lëvizjen dhe parkimin e veturave gjatë sezonit të verës

Me ardhjen e bashkëatdhetarëve tanë në vendlindje, për të lehtësuar lëvizjen në komunikacion dhe krijimin e më shumë vendparkimeve, Komuna e Gostivarit dhe të gjitha institucionet lokale morën një sërë vendimesh që do të vlejnë…

Donacion për zjarrfikësit e Gostivarit

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari në ambientet e NJTKZ-së, sot pranoi edhe një donacion për Njësinë Territoriale të Zjarrfikësve të Gostivarit që përmirëson ndjeshëm kushtet e punës për zjarrfikësit e Gostivarit. Donacioni…

Komuna e Gostivarit përkujtoi dëshmorët e flamurit

Komuna e Gostivarit përkujtoi Dëshmorët e Flamurit, të cilët më 9 korrik të vitit 1997, dhanë jetën e tyre, për avancimin e të drejtave shqiptare dhe për flamurin kombëtar, Nazmi Saliu nga fshati Turçan i Vogël, dr.Shpend Iseini…

Urimi i kryetarit Taravari me rastin e Kurban Bajramit

Të dashur besimtarë të fesë Islame, Të nderuar qytetarë, Sot, mbarë bota islame kremton festën e Kurban Bajramit. E cila ka hyrë në historinë e njerëzimit me dashin që Allahu i dërgoi Profetit Ibrahim për të mos flijuar të…