Taravari pret në takim ambadsadorin e Republikës së Kosovës, Florian Qehaja

,
Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot priti në takim ambasadorin e Republikës së Kosovës, shkëlqesinë e tij, Florian Qehaja me të cilin bashkëbiseduan mbi momentumin politik në të cilën ndodhet rajoni, rëndësinë…

NDRYSHIM DHE PLOTËSIM I SHPALLJES me numër 002-2022

,
NDARJE E KONCESIONIT për modernizim dhe mirëmbajtje të sistemit për ndriçim publik, nëpërmjet finansimit, rikonstruimit, menaxhimit, mirëmbajtjes dhe zhvillimit në Komunën  e Gostivarit. TEKSTI QË NDRYSHOHET TEKSTI…

Komuna e Gostivarit fillon projektin për edukimin e të rinjëve mbi toleracën në shoqëri

Komuna e Gostivarit dhe Qendra për Hulumtime dhe Politikëbërje (CIKP), lidhën Memorandum Bashkëpunimi për zbatimin e projektit “Ndërtimi i shprehive të jetesës së shëndetshme tek djemtë në Gostivar dhe Gjorçe Petrov”, i cili…

Kryetari Arben Taravari takon kryetarin e Prishtinës, Përparim Rama

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot takoi kryetarin e Komunës së Prishtinës, Përparim Rama. Në takim u bisedua përvojat në arsim, kulturë në nivel të komunave, shkëmbimin e nxënësve, zhvillimin e turizmit rajonal…

NDRYSHIM DHE PLOTËSIM I SHPALLJES me numër 002-2022

NDRYSHIM DHE PLOTËSIM I SHPALLJES me numër 002-2022 NDARJE E KONCESIONIT për modernizim dhe mirëmbajtje të sistemit për ndriçim publik, nëpërmjet finansimit, rikonstruimit, menaxhimit, mirëmbajtjes dhe zhvillimit në Komunën e Gostivarit.…

Dokumentet që nevojiten për të marrë subvencionin për nxënësit e klasës së parë

,
Departamenti për mbrojtje sociale, shëndetësore dhe mbrojtjen e fëmijëve pranë Komunës së Gostivarit, njofton familjet të cilat kanë të regjistruar nxënës në klasat e para për vitin shkollor 2022/2023 në të gjitha shkollat fillore…

Fillimi i vitit të ri shkollor në Gostivar, kryetari Arben Taravari vizitoi disa nga shkollat fillore

,
Me fillimin e vitit të ri shkollor, nxënësit e klasave të para në Gostivar sot u njoftuan me shokët dhe shoqet e rinj. Me këtë rast, kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari vizitoi disa nga shkollat fillore të Gostivarit…

Komuna e Gostivarit ndan nga 1.500 denarë për çdo familje që ka fëmijë në klasë të parë

,
Këshilli komunal i Gostivari kaloi Propozim-vendimin për mbështetje financiare të njëhershme për familjet e nxënësve në klasën e parë për vitin shkollor 2022/2023. Sipas vendimit të Këshillit Komunal, çdo familje që ka nxënës…

NDRYSHIM DHE PLOTËSIM I SHPALLJES PUBLIKE (ndryshimi II)

Në bazë të nenit 50 të ligjit për vetëqeverisje locale (gazeta zyrtare e RMV, 5/02) dhe në lidhje me nenin 67 të ligjit për vetëqeverisje locale (gazeta zyrtare e RMV, 5/02), Programit për vendosjen e pajisjeve urbane – pano reklamuese…

Komuna e Gostivarit me propozim për kursim të energjisë në shkollat fillore dhe të mesme

Komuna e Gostivari ka nisur me kursim të energjisë para se Qeveria të miratojë masat dhe rekomandimet për kursim të energjisë. Fikja e një pjese të ndriçimit rrugor, koordinimi me drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme si…