Fushata “E vërteta për BDI-në”, zbardhen keqpërdorimet në NP “Komunalec” - Gostivar

,
11.01.2018 Udhëheqësit e Ndërmarrjes publike “Komunalec”, mbajti sot konferencë për shtyp me ç’rast në kuadër të fushatës “E vërteta për BDI-në”, shpalosi një pjesë të keqpërdorimeve të bëra në mandatin e shkuar…

Dixhejët gostivaras u pritën nga kryetari Taravari

09.01.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari, priti sot Jeton Kadriun (DJ Dark Child), Ilir Selimin (DJ Knockout) dhe Xhelal Lushin (DJ Chronic). Dixhejët e njohur gostivaras, shprehën gatishmërinë e tyre për organizimin…

Taravari filloi fushatën “E vërteta për BDI-në”

05.01.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, ashtu siç paralajmëroi paraprakisht, ka filluar sot fushatën e quajtur “E vërteta për BDI-në”, në kuadër të së cilës në vazhdimësi do të mbajë press-konferenca…

Demiri i bëri dhuratë foshnjës së parë të lindur në Gostivar në vitin 2018

05.01.2018 Shefi i protokollit të kryetari të komunës së Gostivarit, Jasin Demiri priti sot prindërit e foshnjës së parë të lindur në vitin e ri në Spitalin e Përgjithshëm “Ferid Murad” në Gostivar. Prindërit e vogëlushes…

Takim Taravari – Sela, apel të ndërpriten inatet politike

03.01.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari priti sot në kabinetin e tij kryetarin e Aleancës për Shqiptarë, njëherit dhe deputet në Kuvendin e RM-së Ziadin Sela. Kryetari Taravari e njoftoi z. Sela me gjendjen aktuale…

Qytetarëve të Gostivarit iu prezantua propozim-buxheti i komunës për vitin 2018

03.01.2018 Me qëllim të ngritjes së transparencës dhe përfshirjes së drejtpërdrejtë të qytetarëve në vendimmarje në pushtetit lokal, dje në sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit u bë prezantimi i propozim-buxhetit…

Lajmërim

03.01.2018 Të nderuar qytetarë, ju njoftojmë se me ndryshimet e Ligjit për veprim me objektet e ndërtuara pa leje (Gaz.Zyr nr.190/2017), pronarët e objekteve të cilat kanë mbaruar së ndërtuari përfundimisht më 3 mars të vitit 2011…

Përfundoi rikonstruimi i rrjetit të kanalizimit në një pjesë të lagjes “Lajthia”

,
02.01.2017 Problemi me të cilin banorët e rrugës Drage Todorovski në lagjen “Lajthia”, janë ballafaquar tash e 17 vjet sa herë që ka pasur të reshura intensive, përfundimisht u zgjidh ditë më parë. Me këtë rast, të dielën,…

Taravari takon mërgimtarët, premton mbështetje për investimet e tyre

01.01.2017 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari realizoi sonte në sallën e Këshillit të Komunës një takim me mërgimtarët të cilët gjatë festave të fundvitit po qëndrojnë në vendlindje. Në sallën e mbushur plot…

Parashkollorët e Institutit Publik “Gëzimi Fëmijëror”, vizituan Komunën e Gostivarit

,
29.12.2017 Parashkollorët e Institutit Publik Kopshti i Fëmijëve “Gëzimi Fëmijëror”, të shoqëruar nga edukatoret e tyre, sot vizituan Komunën e Gostivarit dhe u pritën nga zëvendëskryetari Besim Memedi dhe përgjegjësja e Sektorit…