Fillojnë punimet të pjesës së dytë të rrugës Zdunjë – Debresh

Tashmë kanë filluar matjet dhe punët parapërgatitore të pjesës së dytë të rrugës Zdunjë – Debresh, në pjesën e fshatit Zdunjë ku parashihet asfaltim në gjatësi prej 1.300 metrave. Krahas asfaltimit të rrugës, segmeti i dytë përfshin edhe ndërtimin e kanalizimit në fshatin Zdunjë. Pjesa e parë përfshinte punimet për rekonstruimin e tërësishëm të rrugës […]

Kryetari Arben Taravari pret në takim ambasadoren gjermane, Petra Drexler

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot priti në takim shkëlqesinë e saj, ambasadoren e Republikës Federale të Gjermanisë në vendin tonë, Petra Drexler. Në takim u bisedua rreth projekteve të realizuara në Komunën e Gostivari si partneriteti i SHFK “Ismail Qemali” me Goethe Institute, zhvilimin e sportit dhe aktiviteteve me shkollat që realizohen […]

Komuna e Gostivarit mbajti punëtori mbi qasjen deri te informacionet publike për personat me nevoja të kufizuara

Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me Shoqatën për promovimin dhe zhvillimin e shoqërisë inkluzive “INKLUZIVA” mbajti punëtori mbi qasjen deri në informacionet publike për personat me nevoja të veçanta. Punëtoria ka për qëllim që të aftësojë punonjësit e Komunës së Gostivarit në mënyrë që të përmirësohet funksionaliteti i ueb-faqes së komunës për personat me aftësi […]