ILUSTRIM

Një ilustrim i shkurtër për fuqinë dhe rëndësinë e distancës sociale në këto çaste të rëndësishme në luftën kundër shpërndarjes se COVID-19.
Ju lutem, respektoni distancën sociale dhe qëndroni në shtëpi!