Njoftim

20.03.2020

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se Tregu i madh i qytetit nuk do të punojë në 30 ditët e ardhshme.

Është ky vendim i përbashkët i kryetarit të komunës Arben Taravari dhe Shtabit të emergjencës të Gostivarit, si dhe me mirëkuptim nga ana e drejtuesve të Ndërmarrjes “Progres Pazari” që menaxhon me Tregun e madh të qytetit.

Kërkojmë mirëkuptim nga ana e qytetarëve dhe apelojmë që tu përmbahen rekomandimeve për mbrojtje nga pandemia e virusit korona.

#PaPanik

#RriNëShtëpi

Shërbimi për informim