Pritet druri në fazë të kalbjes, përskaj rrugës për në Llakavicë

,
14.02.2018 Me kërkesë të banorëve të fshatit Llakavicë, ekipet e NP “Parkingje publike dhe gjelbërime” mënjanuan drurin e vjetër që gjendej përskaj rrugës që çon për në brendi të fshatit. Inxhinierët e ndërmarrjes,…

Një donator nga fshati, sanoi nyjet sanitare të SHF “Përparimi” - Çegran

11.02.2018 Synimi i Komunës së Gostivarit për të përmirësuar kushtet në shkollat fillore dhe të mesme dhe për të rritur cilësinë e procesit edukativo-arsimor, është mirëpritur nga qytetarët e komunës së Gostivarit dhe ka nxitur…

Sanohet tavani i dëmtuar në Konviktin e nxënësve

,
11.02.2018 Në kuadër të aksionit “E shtuna aktive”, Komuna e Gostivarit realizoi intervenime të ndryshme në institucionet arsimore themelues i të cilave është ajo. Përveç në objektet e disa shkollave fillore dhe të mesme komunale,…

Shkolla Fillore Periferike në fshatin Reçan, pajiset me llamba LED

11.02.2018 Prej ditës së hënë, nxënësit e shkollës fillore periferike “Liria” të fshatit Reçan, do të kenë në shkollë ndriçim më të mirë. Të gjitha llambat klasike nëpër mësonjëtore, korridore dhe mjediset tjera…

Intervenim i vogël por shumë domethënës në Shkollën e Ulët të Muzikës

,
11.02.2018 E shtuna aktive e Komunës së Gostivarit në shkollat komunale të Gostivarit, preku edhe Shkollën e Ulët të Muzikës “Enver Stafai”. Mbulesat e ulëseve në korridorin e kësaj shkolle, të regjura dhe të grisura, shëmtonin…

Intervenohet në SHF “Ismail Qemali” në Gostivari

11.02.2018 Me qëllim të krijimit të kushteve sa më të mira në shkollat fillore dhe të mesme komunale të Gostivarit, dita e shtunë u shfrytëzua për intervenime të caktuara në godinat shkollore. Në Shkollën fillore “Ismail Qemali”…

Sanohen dëmet e shkaktuar si pasojë e reshjeve intensive të shiut

,
14.02.2018 Si pasojë e reshjeve intensive të shiut që kapluan territorin e komunës së Gostivarit, u shkaktuan dëme të caktuara materiale, ndër të cilat edhe shkulja e drunjve. Ekipet e NP “Parkingje publike dhe gjelbërime” dolën…

Komuna e Gostivarit, zbaton mënyrën elektronike të pagesës së taksave komunale

15.02.2018 Prej sot, në Qendrën për shërbime komunale pranë Komunës së Gostivarit, filloi të zbatohet mënyra elektronike e pagesës së taksave komunale për kërkesa të ndryshme. Zbatimi i pagesës përmes kartelave elektronike,…

“E vërteta për BDI-në” - Abuzim me shpenzimet për karburant

15.02.2018 Zëdhënësi i komunës së Gostivarit, Jasin Demiri, në një konferencë për shtyp prezantoi faktet për abuzime me furnizimin me karburant të automjeteve në pronë të komunës dhe shpenzimet pa mbulesë të NP “Higjiena”…

Kryetari Taravari vizitoi Universitetin ndërkombëtar VISION në Gostivar

13.02.2017 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari i shoqëruar nga udhëheqësja e Sektorit për arsim, Aslian Snopçe dhe zëdhënësit të komunës, Jasin Demiri, vizituan Universitetit ndërkombëtar VISION në Gostivar. Delegacioni…