Të premten fillon me punë Zyra për mërgimtarët

11.12.2017 Më 15 dhjetor (e premte), do të hapet Zyra për Mërgimtarët pranë Komunës së Gostivarit. Kjo zyrë do të funksionojë në formën e një sporteli, ndërsa orari i punës do të zgjasë prej orës 08:00 deri në orën 20:00. Hapja e kësaj zyre bëhet me qëllim që të lehtësojmë për të gjithë mërgimtarët tanë […]

Taravari uron përvjetorin e UNICEF-it

Më 11 dhjetor të vitit 1946, në kohën kur Lufta e Dytë Botërore ishte e freskët me plagët e saj, një mjek polak i quajtur Ludwik Rajchman do të themelonte Fondin Ndërkombëtar të Emergjencës për Fëmijë i njohur botërisht si UNICEF. Që atëherë UNICEF-i u krijua me qëllimin fisnik që të kujdesej për shëndetin e […]

Gjendet zgjidhje e përkohshme për çatinë e SHF “Goce Dellçev”

11.12.2017 Sot kanë filluar punët për mbulimin e çatisë së Shkollës fillore “Goce Dellçev” si një zgjidhje e përkohshme. Ana jugore e godinës shkollore do të mbulohet me plas-mas që shfrytëzohet për oranzheri, material ky i cili mbron nga bora, shiu dhe era për një periudhë trevjeçare. Projektin do ta realizojnë pa asnjë kompensim ndërmarrjet […]