Kryetari Taravari vizitoi fshatin Reçan, do të intervenohet për parandalim të rrëshqitjes së tokës

,

21.02.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari, vizitoi fshatin Reçan, me ç’rast u njoftua nga afër me problemet me të cilat ballafaqohen banorët e këtij fshati. Pika e parë në të cilën u ndal Taravari ishte hyrja e fshatit, ku si pasojë e rrëshqitjes së tokës në rrugën kryesore, një shtëpie i kanoset rreziku. […]

Lyhen hapësirat e brendshme të SHF “Forina”

,

19.02.2018 Me kërkesë të prindërve, drejtoresha e Shkollës fillore “Forina” të fshatit Forinë të Gostivarit, Zeqije Musliu, ngriti iniciativë për lyerjen e hapësirave të brendshme të godinës shkollore, ndërsa e njëjta u mbështet nga Komuna e Gostivarit. “Ishte kërkesë e prindërve të nxënësve të shkollës sonë, që të lyhen hapësirat e brendshme të godinës shkollore. […]

Aksion i gjerë i NP “Parkingjet publike dhe gjelbërimi”

,

Aksion i gjerë i NP “Parkingjet publike dhe gjelbërimi” 19.02.2018 Ndërmarrja Publike ‘Parkingjet publike dhe gjelbërimi” nga Gostivari, këtyre ditëve është duke realizuar një aksion të gjerë për përmirësimin e gjendjes me gjelbërimin në sipërfaqet publike në Gostivar, si dhe të sipërfaqeve përskaj rrugëve lokale në territorin e komunës së Gostivarit. Reshjet intensive të shiut […]