Koncert multietnik në kuadër të Ditëve të Mërgimtarëve

18.07.2018 Mbrëmë në amfiteatrin e hapur pranë lumit Vardar në Gostivar, u mbajt një koncert multietnik me këngë zbavitëse. Aktiviteti u realizua në kuadër të Ditëve të Mërgimtarëve nën moton “Mirë se vini mërgimtarë” e që realizohet nën patronazhin e kryetarit të Komunës së Gostivarit dhe me mbështetje edhe të Ministrisë së Kulturës. Nën moderimin […]

Sanohen rrugët e dëmtuara në fshatin Forinë

19.07.2018 Në vazhdën e aktiviteteve për sanimin e rrugëve të dëmtuara në territorin e komunës së Gostivarit, Ndërmarrja publike “Komunalec” – Gostivar, po bën sanimin e rrugëve në brendi të fshatit Forinë. Krahas arnimit të pjesëve të dëmtuara të asfaltit nëpër rrugët e fshatit, bëhen edhe intervenime të caktuara në rrugën rajonale Gostivar-Çegran në pjesën […]

U shfaq komedia “Ëndrra e shtatë studentëve”, shkëlqyen aktorët e rinj

18.07.2018 Mbrëmë në Qendrën për Kulturë në Gostivar, u shfaq komedia “Ëndrra e shtatë studentëve” regji të regjisorit të njohur nga Kërçova Qëndrim Riani, ndërsa rolet i interpretuan aktorët e sapodiplomuar të artit dramatik pranë Universitetit të Tetovës. Komedia e bazuar në romanin e William Shakespeare “Ëndrra e një nate vere”, ishte pjesë e agjendës […]