Nxënësit e klasës së katërt u njoftuan me funksionimin e pushtetit lokal në Gostivar

,

13.04.2018 Nxënësit e klasës së katërt pranë Shkollës Fillore Komunale “Goce Dellçev” të shoqëruar nga mësueset e tyre, ishin sot për vizitë në Komunën e Gostivarit, për tu njoftuar me mënyrën e funksionimit të pushtetit lokal. Gjatë vizitës ata takuan kryetarin e komunës Arben Taravari, ndërsa vizituan edhe sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit […]

Kryetari i Akhisarit me bashkëpunëtorët e tij për vizitë në Komunën e Gostivarit

13.04.2018 Kryetari i komunës së Akhisarit të Republikës së Turqisë, Sali Hızlı, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, vizitoi sot komunën e Gostivarit ku u prit nga kryetari Arben Taravari dhe anëtarët e kabinetit të tij. “Në komunën e Gostivarit, sipas regjistrimit të fundit, jetojnë mbi 82 mijë banorë, ku shumicën e popullsisë e përbëjnë […]

Filloi rikonstruktimi i plotë i rrugëkryqit më të frekuentuar në Gostivar

12.04.2018 Ashtu siç u paralajmërua dje, sot filloi rikonstruktimi i plotë i rrugëkryqit më të frekuentuar në Gostivar. “Bëhet fjalë për rikonstruktimin e plotë të një rrugëkryqi shumë të rëndësishëm në bërthamën e qytetit të Gostivarit, me një sipërfaqe prej rreth 400 m2. Do të punohet intensivisht me qëllim që sa më shpejtë të përfundojnë […]