LAJMËRIM

,
28.02.2019 Për shkak të një defekti në tubacionin kryesor, që ka ndodhur në ora 15:30, ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm do të ketë të paktën për rreth 4-5 orë, respektivisht deri në shmangien e plotë të defektit. Kjo…

Në Ditën e Shkopit të Bardhë, kryetari Taravari në vizitë te Shoqata e të verbërve “Realiteti”

,
15.10.2018 Në Ditën ndërkombëtare të personave të verbër, kryetrari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari vizitoi zyrën e Shoqatës së personave të verbër dhe me shikim të dëmtuar “Realiteti” – Gostivar. “Sot është…

Prej sot ristarton parkimi zonal me pagesë në Gostivar, në javën e parë do të ketë tolerancë

,
15.10.2018 Pas vendosjes së tabelave dhe përgatitjeve paraprake për rifillim të suksesshëm, prej sot pasdite do të zbatohet parkmi zonal me pagesë në Gostivar. Qyteti i Gostivarit është i ndarë në dy zona për parkim, në atë…

Përfundon rregullimi i stadiumit për futboll të vogël në Çegran

,
15.10.2018 Fshati më i madh i komunës së Gostivarit, Çegrani, u bë me stadium bashkëkohor për futboll të vogël. Komuna e Gostivarit siguroi barë artificial cilësor, shenjëzim të terrenit, ulëse plastike dhe ndriçim përkatës,…

Rregullohet gjelbërimi në rreth-rrotullimet e Gostivarit

,
02.10.2018 Komuna e Gostivarit, nëpërmjet Ndërmarrjes publike “Parkingje publike dhe gjelbërime”, bëri rregullimin hortikulturor të të gjitha rreth-rrotullimeve në bulevardet dhe rrugët kryesore të qytetit. Bimët dekorative…

Gostivari do të jetë qyteti i parë në Ballkan me smart-sistem për parkim zonal

,
13.09.2018 Në Gostivar ristarton pas dy javësh parkimi zonal. Sot u nënshkrua marrëveshja për partneritet për furnizim e cila ndërmarrjes për menaxhim me parkingjet publike si dhe qytetarëve të Gostivarit në përgjithësi do t’ju…

Komuna e Gostivarit siguron partner privat për deponinë “Rusino”

,
Nënshkruhet Memorandum bashkëpunimi me kompaninë Waterloo Hastings Energy 17.07.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari dhe drejtori i kompanisë Waterloo Hastings Energy, Philippe de Beauregard, nënshkruan sot një Memorandum…

Edhe një mini-deponi e egër në Gostivar, shndërrohet në sipërfaqe të gjelbëruar

,
06.07.2018 Komuna e Gostivarit, nëpërmjet Ndërmarrjes publike “Komunalec”, vazhdon me aksionin gjithëpërfshirës për mënjanimin e mini-deponive të egra në gjithë territorin e komunës. Aksioni i radhës ekologjik u realizua përskaj…

Aksion i madh ekologjik në Gostivar, deponitë e egra do të shndërrohen në sipërfaqe të gjelbëruara

,
02.07.2018 Gjatë fundjavës, Komuna e Gostivarit nëpërmjet dy ndërmarrjeve publike “Komunalec” dhe “Parkingje publike dhe gjelbërime”, realizoi gjatë[ë fundjavës që lame pas një aksion të gjerë ekologjik për pastrimin e…

LAJMËRIM

,
20.06.2018 Lajmërohen qytetarët se nesër (e enjte) prej në ora 23:00 deri të premten në ora 07:00, uji i pijshëm nga ujësjellësi i qytetit do të jetë në ndërprerje. Ndërprerja e ujit bëhet për shkak të mbushjes së basenit…